Locaties

Theater de Nieuwe Vorst

Theater de Nieuwe Vorst gelooft dat cultuur verrijkt, verbindt en bijdraagt aan een mooiere stad en een mooiere wereld. Met een hoogstaand en divers programma wil het theater ruimte creëren voor verbinding en uitwisseling. Als verbindende schakel tussen het publiek, theatermakers en de stad kan het theater een open en betekenisvolle plek zijn, toegankelijk voor een breed publiek.
TuinTheaterdeNieuweVorst-2-013-straatjes-city-guide-2019

Little Devil

Een rock café dat podium biedt aan bands uit alle gebieden binnen dat genre. Van metal tot punk en hardcore, van stoner tot gitaarrock. The Little Devil programmeert rockconcerten met bekende bands en opkomende talenten.

Paradox

De belangrijkste jazzpodium in het zuiden van Nederland opende zijn deuren in 1985 en staat open voor jazzconcerten in de breedste zin van het woord; van moderne jazz tot cross-overs met pop, funk, hip hop, wereldmuziek, blues en klassieke muziek.

Cinecitta

Cinecitta is een begrip in de filmwereld van Tilburg. Sinds 1904 worden er films vertoond in het arthouse-bioscoop, waardoor het de oudste bioscoop van Nederland is. De programmering van Cinecitta richt zich sterk op arthouse-films.

Kunstpodium T

Kunstpodium T is een platform voor getalenteerde jonge kunstenaars met voortdurend wisselende tentoonstellingen. Er is ruimte voor experiment en ontmoeting.