Locaties tijdens Murf/Murw festival

Theater de Nieuwe Vorst

Theater de Nieuwe Vorst gelooft dat cultuur verrijkt, verbindt en bijdraagt aan een mooiere stad en een mooiere wereld. Met een hoogstaand en divers programma wil het theater ruimte creëren voor verbinding en uitwisseling. Als verbindende schakel tussen het publiek, theatermakers en de stad wil het theater een open en betekenisvolle plek zijn, toegankelijk voor een breed publiek.

Let op: deze locatie is deels rolstoeltoegankelijk. Neem gerust contact met ons op voor details over welke ruimtes geschikt zijn voor rolstoelgebruikers en welke niet.

TuinTheaterdeNieuweVorst-2-013-straatjes-city-guide-2019

Little Devil

Een rock café dat podium biedt aan bands uit alle gebieden binnen dat genre. Van metal tot punk en hardcore, van stoner tot gitaarrock, Little Devil programmeert rockconcerten met bekende bands en opkomende talenten.
Let op: deze locatie is alleen bereikbaar via trappen. Bij mobiliteitsbeperkingen of rolstoelgebruik, neem dan contact met ons op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken.

Paradox

Het belangrijkste jazzpodium in het zuiden van Nederland opende zijn deuren in 1985 en staat open voor jazzconcerten in de breedste zin van het woord; van moderne jazz tot cross-overs met pop, funk, hip hop, wereldmuziek, blues en klassieke muziek.

Deze locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Cinecitta

Cinecitta is een begrip in de filmwereld van Tilburg. Sinds 1904 worden er films vertoond in de arthouse-bioscoop, waardoor het de oudste bioscoop van Nederland is.

Deze locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Kunstpodium T

Kunstpodium T is een platform voor getalenteerde jonge kunstenaars met voortdurend wisselende tentoonstellingen. Er is ruimte voor experiment en ontmoeting.

Deze locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Hall of fame

De Hall of Fame bevindt zich in het hart van de Spoorzone. Deze culturele ontmoetingsplek biedt een podium voor allerlei activiteiten.

Deze locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Cultuur BSO Monopole

Een culturele buitenschoolse opvang in een historisch pand in de binnenstad van Tilburg opent zijn deuren voor Murf/Murw. Als de kinderen naar huis gaan, dansen de wij op tafel!

Deze locatie is alleen bereikbaar via trappen. Bij mobiliteitsproblemen of rolstoelgebruik, neem contact op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken.

SYNAGOGE

De synagoge in de Tilburgse binnenstad, gebouwd in 1874 in neo-oriëntaalse stijl, is heropend in 1990 na restauratie en is nu een Rijksmonument. De synagoge wordt beheerd door de Stichting Synagoge Tilburg, die zich richt op het faciliteren van joodse erediensten, sociale en educatieve activiteiten, en culturele evenementen.

Deze locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.