FAQ

Waar is Murf/Murw festival?

Op 8 locaties in de binnenstad van Tilburg, namelijk: De Nieuwe Vorst, Hall of Fame, Cinecitta, Paradox, Cultuur BSO Monopole, Kunstpodium T, Little Devil en de synagoge.

Wat zijn De openingstijden?

Hierin zit een verschil tussen wanneer de zalen open gaan en wanneer je je ticket kunt inwisselen voor een festivalbandje.

Openingstijden festival:
Omdat het festival plaatsvindt op meerdere locaties, verschillen de openingstijden per locatie. Hier een overzicht van de eerste programma’s per dag:
– vrijdag 17:30: opening van het festival in De Nieuwe Vorst
– zaterdag 11:00: Wobby Zine beurs in de Hall of Fame
– zondag 12:00: expo in de BSO Monopole

Waar haal ik mijn bandje of ticket?

Op de dagen van de filmvertoningen in Cinecitta op dinsdag 26 sept, woensdag 27 sept en donderdag 28 sept hebben we een pop-up ticket desk in de Cinecitta. Hier kun je elke avond vanaf 20:00 je ticket inwisselen voor een bandje. Tijdens het festival zijn tickets en bandjes verkrijgbaar bij onze ticket desk in De Nieuwe Vorst: – vrijdag 17:30 – 22:00 – zaterdag 12:00 – 22:00 – sunday 12:00 – 20:00

Murf/Murw toegankelijk voor mindervalide?

Ja zeker. Enige locaties die lastiger te bereiken zijn met een rolstoel, zijn Little Devil en BSO Monopole. Mocht je hier vragen over hebben, mail gerust naar joep.murfmurw@gmail.com.

Hoe bereik ik Murf/Murw Festival?

Het festival vindt plaats in de binnenstad van Tilburg.
Vanaf het centraal station is het ± 5 minuten lopen naar de locaties. De afstand tussen de locaties is maximaal 10 minuten lopen. Je kunt altijd een OV-fiets huren op het centraal station, mocht je echt niets willen missen!

Het is uiteraard ook mogelijk om met de auto te komen en er zijn genoeg parkeerfaciliteiten in de binnenstad. Echter raden we je aan om je auto buiten het centrum te zetten. Dat scheelt je een hoop geld. Meer info vind je op: https://www.tilburg.nl/gemeente/stad-en-dorpen/parkeren-vervoer/parkeren/

Hoe betaal je op Murf/Murw Festival?

Dat is per locatie verschillend want we werken niet met consumptiemunten/tokens/bonnetjes. Je kunt overal je drankje afrekenen met pinpas of cash. Datzelfde geldt bij de ticketdesk en onze giftshop in De Nieuwe Vorst.

Met je kinderen naar Murf/Murw?

Ja zeker! T/m 12 jaar mogen kinderen gratis naar het festival. Je hebt wel een bandje nodig om binnen te lopen bij de locaties, dus kom even ’n bandje ophalen bij de ticketdesk in De Nieuwe Vorst.

Overig:

– Het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen.
– Het programma is onder voorbehoud. Bij onverhoopte annulering van een of meer aangekondigde acts worden tickets niet geretourneerd. Getracht zal worden een vervangend programma aan te bieden.
– Het is niet toegestaan om op of in de nabijheid van het festivalterrein flyers te verspreiden of posters op te hangen zonder overleg met de organisatie.